A Vizualizáció Szerepe az Életünkben – 3 hónapos program

150.000 Ft

A három hónapos program során lehetőséged nyílik kipróbálni, hogy a vizualizáció technikája hogyan segít valóra váltani azt, ami eddig csak álom volt.

A program 2024. július 1-jén indul, június 20-ig kedvezményes áron, 150.000 Ft helyett 120.000 Ft-ért tudsz csatlakozni.

Egyénileg és csoportosan is lehet részt venni.

A folyamat: három hónapon át heti 1 alkalommal találkozunk online + 1 kiegészítő alkalom a felmerülő nehézségek átbeszélésére.

Kategória:

Leírás

A Vizualizáció az életünk mindennapjaiban szerepet játszik. Vannak akik ezt már tudatosan csinálják, de vannak akik még nem értik, vagy nem tudják, hogy hogyan is lehet és mi is ennek az értelme.

Régebben én sem tudtam, hogy ez egyáltalán létezik-e, vagy hogy eszik-e vagy isszák.

Ha már most rendelkezel egy biztos szándékkal, akkor itt van a helyed közöttünk.

Ebben a három hónapos programban, lehetőséged lesz arra, hogy belenéz, kipróbáld, és magadévá tedd.
Megtanuld, hogy hogyan is lehet úgy alkalmazni, hogy eredmények is szülessenek belőle. Heti rendszerességgel találkozunk heti egy órában, ahol gyakorlunk, és az esetleges felmerülő problémákat átbeszéljük.

Megnézzük, hogy mi is lehet az akadálya, hogy elinduljon a változás az életedben. Ebben pedig a Théta-Healing technikáját fogjuk segitségül hívni.

Tehát három hónapon át, heti egy alkalommal, és vizualizációs gyakorlattal. Ha még szükséges, akkor a Théta-Healing  technikával megváltoztatjuk a rossz hitrendszereket amik befolyásolnak téged a célod elérésében.
Lehetőség van csoportosan, illetve egyénileg is részt venni, ezt te döntöd el. Három hónap elteltével, és bízom benne, hogy már közben is fogod érezni a változást.
Hogy kezdenek megvalósulni azok a terveid, céljaid, amit már gondolati síkon megszülettek, de valami miatt bele ragadtál.

Vagy egyszerűen lebeszéltek róla, vagy te magad nem voltál hozzá elég bátor, erős. Vagy csak egyszerűen nem tudtad elhinni, hogy NEKED is lehetséges, és ez jár.

Itt az idő, hogy végre beleállj abba ami eddig csak álom volt, most pedig valósággá válhat.
.
Próbáld ki a meditációs gyakorlatot akár most azonnal!
.