Sorsfordító vállalkozók – 16 magyar sikertörténet EBOOK

1.999 Ft

Második ‘könyvem’ egy fejezet formájában íródott egy magyar vállalkozói inspirációs gyűjtemény részeként.

Ezt a könyvet 16 magyar vállalkozóval együtt közösen írtuk meg. Ebben a könyvben egy saját fejezetben részletesen írok azoknak, akik holland nyelvterületen akarnak magyar ápolóként dolgozni.

Például:

  • hogyan kerültem ki Hollandiába,
  • milyen utat jártam be ahhoz, hogy sikeresen tudjak a szakmámban elhelyezkedni.

 

FIGYELEM! A letölthető ebook kizárólag az általam írt fejezetet tartalmazza!

Kategória:

Leírás

Részlet a könyvből:

„Mivel Magyarországon, több mint 30 éves szakmai gyakorlatom és tapasztalatom volt ápolónőként, 2010 augusztusában, sok álmatlan éjszaka után mégis úgy döntöttem, hogy elmegyek kishazámból.

Az elmenetelem oka többek között az volt, hogy otthon nem fizették meg a munkámat. A sok túlóra és megfeszített tempó ellenére sem, ami miatt nagyon kevés időt tölthettem a családommal és a gyerekeimmel. Arról nem is beszélve, hogy sok mindenről le kellett mondanunk. Amit régebben könnyedén ment, az egyre nehezebbé vált az utolsó pár évben.  A sok plusz munka a főállás mellet még lehetetlenebbé tette a helyzetemet. 

Életem új állomásaként Hollandiát választottam, igaz a holland nyelvet akkor még nem ismertem, de mégis oda húzott a szívem. A kezdeti megpróbáltatások és nyelvi nehézségek ellenére kitartottam, nem hátráltam meg semmilyen akadálytól, mert valahol legbelül úgy éreztem, hogy nekem ott van a helyem. Ott van dolgom és ott segíthetem a szakmai tudásommal a gondozottakat, betegeket. Akkor még nem sejtetem, hogy milyen akadályok is jöhetnek közbe. Viszont a magamba vetet hitem és az az erő, ami azt súgta, hogy folytasd tovább, az sokkal erősebb volt bennem. Így aztán nem volt számomra kérdés egy percig sem, hogy az intenzív nyelvtanfolyamról való eltanácsolásom után, mégis azt kértem, hogy Hollandiában maradhassak és ne menjek vissza sikertelenül a hazámba. 

Sokszor azt hiszik az emberek, hogy ha elsőre valami nem sikerül, akkor sokkal egyszerűbb befejezni, feladni, nemet mondani magukra, mint tovább menni, és véghez vinni azt, amit elhatároztak, ami miatt belevágtak az egészbe. A magadba vetet hit sokkal erősebb minden akadálynál, minden kudarcnál, az egyedüli kérdés csak az, hogy mennyire akarod, mennyire szeretnéd azt az életedet élni, amit megálmodtál magadnak. 

Ehhez kívánok neked is sok kitartást, erőt és összpontosítást, hogy végre azt csinálhasd, amit szeretsz, és amiben igazán jól érzed magad. 

Ha úgy érzed, hogy erre TE is képes vagy, akkor várlak egy közös útra, amiben megmutatom neked, hogyan is valósíthatod ezt meg.”