Mentor program – pályakezdő és pályamódosító ápolóknak

120.000 Ft

A Mentor program során megtanítom Neked mindazokat a lépéseket, ami a te számodra fontos az eredményesebb, magabiztosabb, sikeresebb ápolói munkádhoz; légy akár pálykezdő, akár pályamódosító szakápoló.
A közös munka során segítségül hívjuk a ThétaHealing és a rajzterápia eszközeit is, hogy az önismereti oldaladat is megerősítsük.

A találkozók három hónapon át heti/kétheti rendszerességgel zajlanak, egyéni haladási tempótól függően.

A program folyamatosan, egész évben elérhető.

Kategória: Címke:

Leírás

Kinek szól ez a program? 

Elsősorban minden olyan frissen végzett, pályakezdő szakápolónak, aki már elvégezte a tanulmányait, de eddig még nem szerzett elegendő tapasztalatot ( konkrétan a beteg-ápolói kapcsolat ) amit már korábban tudott volna alkalmazni. Így csak annyi tapasztalata van, amit a szakmai órákon, tanáraitól, gyakorlati helyeken megszerzett. Tapasztalataim szerint viszont már vannak  olyan végzős ápolók is, akik már korábban gondozói diplomával rendelkeztek, és közben döntöttek úgy, hogy mégis továbbtanulnak mint szakápoló. Viszont azt is mutatja a gyakorlat, hogy amikor ilyen tanulóval dolgozok együtt, ezt már látni, és érezni is lehet a munkája során. Sokkal jobban kommunikál a betegekkel és bátrabban viselkedik velük, mivel ebben már van tapasztalata. Ilyenkor ezekre az alapokra már tovább lehet építkezni, és fejleszteni ezt a képességet.

Másodsorban pedig azon szakápolóknak, akik úgy döntöttek valamilyen korábbi oknál fogva, hogy áttért erre a szakmára. Mert a továbbképzéseimen  együtt tanultam olyan osztálytársakkal is, akik azelőtt egészen más területen dolgoztak. Volt olyan közülük akinek sajnos a családtagja lebetegedett, egyedül ápolta és emiatt döntött úgy, hogy megtanulja és elvégzi a szakápolói képzést, mert ezzel a szaktudással tud más embereknek segíteni.

Mit tartalmaz a program?

A Mentor program során végig megtanítom neked a következő lépéseket, akár kezdő, vagy pályamódosító vagy:

  • Olyan trükköket fogok bemutatni, amivel nővelni tudod a magabiztosságodat,
  • Szituációkat játszunk el, amivel erősíted a magadba vetett hitedet, hogy képes vagy rá,
  • Megmutatom neked mennyire fontos a beteg-ápoló közötti jó kapcsolat kialakítása a saját példáimon keresztül,
  • Milyen trükköket lehet bevetni ahhoz, ha egy beteg nem akar veled együttműkődni, (mert valljuk meg őszintén, vannak olyanok, akik bizony nem nagyon akarják az ápoló segítségét elfogadni),
  • Hogyan tudsz a beteggel úgy kommunikálni, hogy a te véleményedre is számíthat, megnyitni előtte is azokat a csatornákat, amivel könnyebben tud dönteni, és így egy vidám hangulatban tudtok egymással kommunikálni komoly dolgokról is, ami segít a gyógyulásában,
  • Hogyan légy “lehengerlő“ mindenki számára, miközben te is jól érzed magad a saját bőrödben.
  • Hogyan tudsz az új kollégáiddal is egy kölcsönösen jó viszonyt kialakítani.

 

Mit nyerhetsz azzal ha úgy döntesz, hogy belevágsz és jelentkezel a mentor programomra?

Az egyik legfontosabb, hogy olyan szakembertől tanulhatsz, aki az elmúlt 31 év alatt összegyűjtőtt nemcsak szakmai, hanem az emberi oldalról is, a tapasztalataival tud neked a legtöbbet nyújtani olyan formában, hogy sokkal rövidebb idő alatt, még sikeresebb légy az ápolói szakmádban.

Mert valljuk be őszintén, ki ne szeretne úgy időt megspórólni, hogy tudja, hogy van mellette olyan valaki, akivel együtt tud dolgozni, és aki ráadásul még bevezet abba a gyakorlati tudásba, amivel neked tud segíteni?

Ha úgy érzed, hogy most már készen állsz erre, akkor jelentkezz a mentor programomra, és vágjunk bele a közös munkába. Mert a Te sikered mindennél fontosabb, ezt ne felejsd el, amihez pedig megadok neked minden eddigi tudásomat!
Jelentkezésed mellé megkapod még az Érzések Világa című könyvet, aminek értéke 15.000 ft.