Érzések világa – könyv rendelés

15.000 Ft

Ebben a könyvben benne van az összes, 31 év alatt megszerzett szakmai tudásom és tapasztalatom. Ezek mellett még megmutatom neked a saját példáimon keresztül, hogyan tudd önmagad mégjobban megismerni. Miközben felfigyelsz a benned lévő érzésekre, gondolatokra, hiszen ezek alapján fogod meghozni életed legfontosabb döntéseit. Legyen az jó, vagy rossz, viszont azt tudd, hogy bárhogyan is döntesz, az mindig tanulságos lesz számodra. Akár párkapcsolatnál, munkahelynél vagy akár, ha egy másik helyre költözöl. Legyen az országon belül, vagy éppen külföld.

És hogy mire jöttem még rá az ápolói munkám során?
Azt, amikor felismertem és megtapasztaltam hogy a mentális egészség miért olyan fontos minden ember számára, kivétel nélkül. Mert erre, nemcsak a betegeknek van szükségük a gyógyulásuk közben, hanem azoknak is, akik velük együtt foglalkoznak, jelen esetben neked is, aki ezt a könyvet olvasod
Ehhez hívtam még segítségül a saját készítésű rajzaimat, festményeimet, amiket a könyvben megtalálsz.
Létezik nyomtatott formában és ebook formátumban a könyvem, és azt választod, amelyiket szeretnéd.

Kategória:

Leírás

  • A könyv ára tartalmazza a házhozszállítási költséget is.
  • A rendelést a kosárba helyezés után a webáruház felületén tudsz leadni, a bankod automatikusan napi középárfolyamon váltja az eurós árat, ezért hagyományos forint számláról is tudsz fizetni.
    A fizetést a Woocommerce Payment biztosítja (Stripe-on keresztül).
  • A fizetést követően a megadott email címre érkezik a számlád, a könyvedet pedig néhány napon belül futár szállítja házhoz.
  • Figyelem! A webáruházban jogszabályilag 2024. március 28-tól köteles vagyok felajálani a Magyar Posta szolgáltatásait is. Számomra az egyszerűbb megoldás a GLS-el történő kiszállítás, ezért kérlek válaszd azt – a postaköltség így is, úgy is 0 Ft 🙂
  • További kérdésed van? Írj nekem a urbanagnes1972 [kukac] gmail.com címre és segítek.