ÉLETTEL TELI GRAFITRAJZOK EGYEDI RENDELÉSRE

Szeretnéd meglepni magad vagy a szeretteidet egy egyedileg készült műalkotással? Fotó alapján, a személyes kéréseiddel kiegészítve megrajzolom Neked!

Így készülnek a rajzaim

Minden egyes rajz előtt ráhangolódom a megrajzolandó személyre, igyekszem megfigyelni, beleérezni, hogy milyen lehet – vagy lehetett – ő. Ilyenkor segítségül hívom az intuíciómat, eljátszom a képzeletemmel is. Amikor megszületik bennem az a bizonyos kép, akkor kezdek hozzá a rajzoláshoz. 

Grafit és színes ceruzával is rajzolok, és speciális radírokat használok a hajhoz, a szőrzethez, illetve az egyes ékszerekhez vagy a ruházat mintájához.  Speciális sodort papír rudakkal tudom elérni a különböző árnyalatokat az arcnál, illetve a szabadon látható bőr felületnél. Így a rajz sokkal izgalmasabbá, és élethűbbé válik.

Szívesen használok fénytechnikákat is a 3D hatás eléréséhez. 

Számomra a legfontosabb amikor egy rajzot elkészítek, hogy a megrendelő teljes bizonyossággal azt érezze, hogy meg fogja benne találni azt, akit megrajzoltatott, vagy akire nagy szeretettel gondol; és hogy nagy örömmel tudja átadni a kedvesének, vagy a barátjának, vagy akinek szánja.

Mikor a szívedben megleled a szeretetet, akkor leled meg a lelkedet. Mikor a lelkedben megpihensz, akkor leszel a végtelenben, és ha a végtelent megleled, akkor érsz el a bőségbe. Mikor a bőségben vagy, akkor leszel a legszebb helyen. Mert ott meglesz mindened, a szeretet, a tisztelet, az érzések, a meglepetések, és a végtelen képzelet. Ahol újra megleled a benned lévő csodás életedet. ​

Ági

Rajzaim

Korábbi rajzaim között találhatsz ismert embereket, művészeket és hétköznapi arcokat – sőt, még házikedvenceket is. 

Szeretnéd, hogy rajzoljak Neked?

Válaszd ki a Neked tetsző árat és vedd fel velem a kapcsolatot!

  • 13*17 cm
    15.000 Ft
  • 21*29,7 cm (A4)
    35.000 Ft
  • 29,7*42 cm (A3)
    55.000 Ft

Ha ezektől eltérő méretű vagy arányú rajzot szeretnél, írj bátran és egyedi árajánlatot adok rá.