Fedezd fel magadban a kreativitást

Ahogy már korábban is említettem, a szabadidőmben van szerencsét hódolni a kedves hobbimnak, ez pedig a rajzolás. Ebben találtam meg önmagamat, és ezzel tudom nemcsak a gondolataimat, de az érzéseimet is még jobban kifejezni. Hiszen érzések nélkül, az emberi kapcsolatokban is nehezebben megy a kommunikáció. Fontosnak tartom azt is, hogy tudj a saját érzéseidről beszélni, mert a hallgatás, ki nem mondott szó csak elfojtást eredményez.

A rajzterápia segíthet neked is abban, hogy a benned lévő érzéseket életre keltsd.

Hogy akár szavak nélkül is áttud adni másoknak azokat az érzéseidet, gondolataidat, amiket kicsit nehezebb elmondanod. Ehhez viszont a rajzolás egy igazán könnyed és izgalmas módszer lehet.

Sajátítsd el te is ezt a módszert, és enged, hogy szárnyalni tudj, játsz a színekkel, játsz az érzéseiddel.

rajz-terapia

Érdekel a rajzterápia, de még nem tudod, hogy Neked való-e? 

Kérd a 30 perces beszélgetést 3000 Ft-os bevezető áron, ahová behozhatod a témádat és felteheted a kérdéseidet. 

Milyen témákban tudok neked segíteni?

Milyen témákban tudok neked segíteni?

A rajzterápia – hasonlóan a ThetaHealing® konzultációhoz, vagy akár kiegészítve azt, az alábbiakban tud Neked segíteni.

Ha pályakezdőként nem tudod, merre indulj, mire szakosodj, hogyan vedd fel a ritmust és hogyan találd meg önmagad a hivatásodban. 

Ha úgy érzed, kevés az önbizalmad és szeretnéd, ha a napjaidat a bizonytalanság helyett a bizonyosság és a jól-lét érzése szője át. 

Ha hosszú évek óta a pályán vagy már, és úgy érzed elfáradtál, kevesebb örömmel dolgozol, érzed magadon a kiégés tüneteit. 

Ha szeretnél fejlődni, előrelépni, hatékonyabban kommunikálni, erősebb kapcsolatokat építeni a kollégákkal, betegekkel. 

a rajzterápia által

megtapasztalhatod, hogy

  • egy másik dimenzióba kerülsz, egy sokkal nyugodtabb, stressz mentesebb környezetbe, és feltöltődésben lesz részed.
  • a benned lévő kreatív készséget újrateremtjük 
  • új lendületet, emergiát, motiváltságok kapsz magadtól, amit eddig lehet nem is tudtál, vagy a sok munka miatt és más dolgokkal való elfoglaltságod miatt háttérbe kerültek.
  • a rajzolás közbeni lelkiállapotban a koncentrációdat, az összpontositásodat is tudjuk fejleszteni, ami a továbbiakban kihat az életed más területeire is.

Ezzel kapcsolatosan fog megjelenni ebben az évben az első könyvem, ami elsősorban az érzésekről fog szólni. Ha szeretnéd mindezeket átbeszélni velem, akkor kérlek jelezd nekem az alábbiakban. Erre lehetőséged van egy konzultáció keretében. Amelyre itt tudsz jelentkezni.

Életed legszebb pillanatait magadnak köszönheted, mert megtalálod önmagad és vele együtt a többieket.

Szeretném megosztani a tapasztalásomat: egy nehéz munkatapasztalat után, szerettem volna segítséget kérni az Ági által felajánlott "kezelést" által. Nem hittem, hogy meg fog nyugtatni és más rálátásom lesz utána, de adtam egy lehetőséget a dolognak. Azt kell, hogy mondjam többet kaptam, mint vártam. Megnyugodtam, el elgedtem dolgokat, be fogadtam új lehetőségeket és más rálátásom volt utána a problémámra. Voltak összefüggések és külsős szemmel néztem a megoldásokra. Hálás köszönet érte. Illetve szeretném újra igénybe venni, segítő szándékát, aki egy melegszívű, empátiával rendelkező kedves Nő. Ajánlom mindenkinek Őt.
Krisztin
konzultáció résztvevő

Szeretnél részt venni a rajzterápián?

Szeretnél egy támogató csoporthoz tartozni?

Várlak szeretettel a „Sikeres Ápolók Klubja” ingyenes Facebook csoportomban, ahol hetente többször jelentkezem önbizalmat erősítő témákkal.