urban-agnes-apoloi-mentor-003
Miben tudok neked segíteni?
A munkám mellett a szabadidőmben, elkezdtem foglalkozni önfejlesztéssel, azóta is továbbképzéseken veszek részt, amelyek következtében például áttértem az egészséges életmódra, rátaláltam egy fantasztikus hobbira, a rajzolásra és a festésre amit nagyon élvezek, és ezeket mind beépítettem a mentor programba.

Szeretnéd kipróbálni a konzultációt, de még nem tudod, hogy Neked való-e? 

Kérd a 30 perces beszélgetést 3000 Ft-os bevezető áron, ahol megismerhetjük egymást!
Milyen témákban tudok neked segíteni?

Milyen témákban tudok neked segíteni?

Ha pályakezdőként nem tudod, merre indulj, mire szakosodj, hogyan vedd fel a ritmust és hogyan találd meg önmagad a hivatásodban. 

Ha úgy érzed, kevés az önbizalmad és szeretnéd, ha a napjaidat a bizonytalanság helyett a bizonyosság és a jól-lét érzése szője át. 

Ha hosszú évek óta a pályán vagy már, és úgy érzed elfáradtál, kevesebb örömmel dolgozol, érzed magadon a kiégés tüneteit. 

Ha szeretnél fejlődni, előrelépni, hatékonyabban kommunikálni, erősebb kapcsolatokat építeni a kollégákkal, betegekkel. 

Számomra az önfejlesztés fontossá vált, így 2019-ben megismerkedtem a ThetaHealing® módszerével, és elkezdtem képezni magam, konzulensé váltam, majd két év után egyre jobban belemélyültem, és a legjobb instruktoroktól volt szerencsém tanulni.

A ThetaHealing® oktatási rendszerén belül több tanfolyamot is elvégeztem, amelyeket beleszőttem a szolgáltatásokba. Hiszen nemcsak a saját életemben történtek változások, hanem más embereknek is tudtam ezzel a módszerrel segíteni. Ha szeretnél erről te is többet tudni, akkor ezen az oldalon olvashatsz róla. Magyarországon is jelentek meg Vianna Stibal ( ThetaHealing® módszer létre hozójának ) könyvek, amelyeket pédálul ezen az oldalon találsz.

 A Csillagok csak akkor születhetnek meg, és lesznek láthatóak, ha megengedik maguknak, hogy ragyoghassanak

Szeretném megosztani a tapasztalásomat: egy nehéz munkatapasztalat után, szerettem volna segítséget kérni az Ági által felajánlott "kezelést" által. Nem hittem, hogy meg fog nyugtatni és más rálátásom lesz utána, de adtam egy lehetőséget a dolognak. Azt kell, hogy mondjam többet kaptam, mint vártam. Megnyugodtam, el elgedtem dolgokat, be fogadtam új lehetőségeket és más rálátásom volt utána a problémámra. Voltak összefüggések és külsős szemmel néztem a megoldásokra. Hálás köszönet érte. Illetve szeretném újra igénybe venni, segítő szándékát, aki egy melegszívű, empátiával rendelkező kedves Nő. Ajánlom mindenkinek Őt.
Krisztin
konzultáció résztvevő

Szeretnél részt venni a konzultáción?

Gondolom nálad is előfordulnak még olyan apró részletek, amikben szeretnél mégjobban elmélyülni, megtanulni, amik által nem csak a tapasztalataidat, de még a tudásodat is bővítheted. Hiszen a mi szakmánkban is mindig jönnek új ismeretek. amikkel jó tisztában lenni. Ezért számodra is fontos lehet, hogy te sem maradj le a fejlődés mellett. Ez lehet akár szakmai, vagy önismereti fejlődés.

A konzultáció során ráláthatunk azokra a jelenlegi helyzetekre, vagy szituákciókra, amikben szeretnél még változtatni, további eredményeket elérni a munkádban, és azt érezni, hogy még kiegyensúlyozottabban, lelkesebben tudsz dolgozni.

A személyre szabott, egyéni, egyórás konzultáció során segítő beszélgetéssel, ThetaHealinggel® és meditációval hozzuk fel és oldjuk az elakadásaidat, hogy egy boldogabb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet élhess. 

Szeretnél egy támogató csoporthoz tartozni?

Várlak szeretettel a „Sikeres Ápolók Klubja” ingyenes Facebook csoportomban, ahol hetente többször jelentkezem önbizalmat erősítő témákkal.