Az egészség a legtöbb, mi adható
Az ápolói munkád során te is gyakran találkozhatsz olyan helyzetekkel, amelyek kihívásokat állítanak eléd, amik az egészségedre is hathatnak. Itt mire is gondolok?

egészségügyi problémád van, de nem tudod, hogy az általam ajánlott termékek miben segíthetnek? 

Kérd a 30 perces beszélgetést 3000 Ft-os bevezető áron, ahol megismerheted a termékeket.
Milyen egészsügyi kérdésekben fordulhatsz hozzám?

Milyen egészségügyi kérdésekben fordulhatsz hozzám?

Testsúly problémák esetén az okok mentális felkutatása mellett az emésztő-rendszeredet is támogatjuk az eredmény érdekében. 

Az alvási nehézségek esetén különböző természetes hatóanyagokkal és aromaterápiával is el tudjuk érni, hogy az alvásod pihentető legyen.

Fáradékonyság esetén különböző vitaminokkal és nyomelemekkel töltjük fel a szervezetedet, hogy jobban bírja a mindennapi megterhelést. 

Fejfájás és mozgásszervi  problémák esetén a Théta Healing mellett természetes készítményekkel támogatjuk a szervezetedet a könnyedség érdekében. 

Azt tapasztalom, hogy ezek mind kihatnak a te életedre is. Ezért fontos, hogy a sok munka, család, barátok, és más elkötelezettségeid mellett, önmagadra is jusson elegendő és minőségi időd. Amit tudom, saját magamból kiindulva, hogy néha lehetetlennek tűnik. Mindezek mellett a mozgásra is jó ha valahogy betudnál iktatni hetente egy-két órát.
Egészségmentorként először jómagam is teszteltem és mivel bizonyítottak a termékek, így ha szeretnéd, hogy számodra is hozzáférhetők legyenek, akkor kattints az alábbi gombra, ahol tovább tájékozódhatsz a termékekről.

 A Csillagok csak akkor születhetnek meg, és lesznek láthatóak, ha megengedik maguknak, hogy ragyoghassanak

Szeretném megosztani a tapasztalásomat: egy nehéz munkatapasztalat után, szerettem volna segítséget kérni az Ági által felajánlott "kezelést" által. Nem hittem, hogy meg fog nyugtatni és más rálátásom lesz utána, de adtam egy lehetőséget a dolognak. Azt kell, hogy mondjam többet kaptam, mint vártam. Megnyugodtam, el elgedtem dolgokat, be fogadtam új lehetőségeket és más rálátásom volt utána a problémámra. Voltak összefüggések és külsős szemmel néztem a megoldásokra. Hálás köszönet érte. Illetve szeretném újra igénybe venni, segítő szándékát, aki egy melegszívű, empátiával rendelkező kedves Nő. Ajánlom mindenkinek Őt.
Krisztin
konzultáció résztvevő

Szeretnél egy támogató csoporthoz tartozni?

Várlak szeretettel a „Sikeres Ápolók Klubja” ingyenes Facebook csoportomban, ahol hetente többször jelentkezem önbizalmat erősítő témákkal.