Események

Kiégés érzése az Ápolói munkában

WORKSHOP

Időpont: 2022. szeptember 9., 18:00 – 20:00

Helyszín: online, élő bejelentkezéssel, magyar idő szerint

Hozzájárulás: 6000 Ft (szeptember 2-ig)

Ápolóként sajnos elérhet bennünket is az a pont, amikor besokallunk, elfáradunk, belefáradunk a monoton, egyhangúvá vált munkánkba. Ennek számos oka lehet . Például, hogy nem vagyunk már eléggé motiváltak, nem érezzük a megbecsülést, csak az elvárásokkal szembesülünk, és nem veszik észre , hogy te minden tőled telhetőt már megtettél. Vagy olyan helyen dolgozunk ahol már nem érezzük jól magunkat, de nem merünk váltani. Azokkal a problémákkal amikkel a betegek is csak bennünket találnak meg. Mert kinek is panaszkodhatnának, kinek is mondhatják el a bajaikat, ha nem nekünk. Viszont azt szinte senki sem veszi észre, hogy ezek a szituációk hogyan is hatnak ránk. Hogy bennünk hogyan is csapódnak le ezek az érzések. Milyen gondolatokat váltanak ki bennünk is. Ezekről fogunk bővebben beszélni és a végén egy meditációval fogjuk magunkat megerősiteni abban, hogy hogyan is lehetünk újra motiváltabbak a szakmánkban.


Hogy mit kapsz ettől a két órás eseménytől?
Rávilágítunk a fő problémákra, amik a Kiégést okozhatják és megkeressük, hogy hogyan és miként is tudsz újra motiváltan érezni önmagadat. Hogyan is találod meg önmagadban azt a pontot, ahol újra jól érezheted magad.
Együtt könnyebben megtalálhatjuk a megoldásokat, és bátran, nyiltan beszélhetünk erről a számunkra fontos és kényes helyzetről is.

Korábbi események, workshopok