MEGJELENT!

Érzések világa – Amin keresztül rátalálsz önmagadra

A legnagyobb siker az ápolói munkám és a mentorálás mellett, hogy megjelent az első könyvem, melynek oldalait a saját rajzaim díszítik.

Ráadásul ebook változatban is kérheted, amit bárhová magaddal vihetsz!

érzések világa könyv és ebook

Előszó:

Különleges könyvet tartasz a kezeidben kedves Olvasóm!
Hogy miért is? Mert ez igazából egy katalógusnak indult, de aztán arra gondoltam, hogy miért is ne lehetne belőle egy könyv. Ráadásul nem is akár milyen, hiszen a saját rajzaimmal, festményeimmel lett illusztrálva, és pont ettől lett egy különleges könyv belőle.

Miről fog szólni, mi lesz a témája?
Az érzésekről fogok leginkább írni, mert számomra a művészetben (rajzolásban, festészetben ) találtam meg azt az utat, amin keresztül az érzéseimet tudom a legjobban kifejezni.

És miért is az érzésekről fogok neked írni?
Mert biztos vagyok benne, hogy az én életem egészen másképp kezdődött el mint neked. Az édes szüleimtől már tíz hónapos koromban elkerültem, és egy másik családnál nevelkedtem fel. Ebből adódóan, nagyon sokmindent megéltem, átéltem amit nem biztos, hogy az igazi családomnál ugyanaz lett volna. Számomra néha furcsa, vagy éppen kellemes érzésekben is volt részem. Ezek viszont szinte mindenben megváltoztatták az életemet, és utólag beláttam azt is, hogy segítettek abban, hogy másképp kezdjek el gondolkodni nemcsak a saját életemről, hanem másokéról is, akikkel az eddigi életem során találkoztam. Kezdtem arra is odafigyelni még tudatosabban, hogy milyen érzések kötődnek az emberi és csoportos kapcsolatokhoz. Ez már eleve egy olyan érzést ad, mint mikor lehullik előtted egy hatalmas leppel, ami eddig átölelt, és megvédett sokmindentől, de most már készen állsz arra, hogy minderre ráláss, betekintést nyerj és kezd megérteni a miérteket, hogy mi miért is történik veled.

Ez a tanulási, önismereti folyamat pedig az elmúlt tizenkét évben mégjobban kiéleződött, hiszen a sok sikertelen próbálkozásom után, végre megleltem azt a pár módszert, amikben kezdtem otthonosabban érezni magam. Ezeknek köszönhetően már sokkal jobban és kiegyensúlyozotabban kezdtem éreztem magam, tehát nemcsak belülről kezdtem el változni, hanem külsőleg is. Ami mások számára is láthatóvá vált, hiszen ők is észrevették rajtam.

Mint például a Forever, Doterra, és a Zinzino termékei, mindengyik a maga nemében tökéletes, így ezeket felváltva, vagy pedig egymás mellett alkalmazva, meghozták azt az áttörést, amit már oly régóta vártam.
Többek között erről fogok neked mesélni, és még arról is, hogy hogyan kerültem kapcsolatba az utolsó három évben a művészettel, videózással, a Carnegi Principle csoporttal és a spiritualitással. Ezen belül is a ThetaHealing® módszerével, és számomra egyik híres nagy spirituális tanítóval, Neal Donald Walsch-al akinek a szemináriumán is személyesen sikerült résztvennem, tőle tanulhattam, és pár könyvét elolvasva, igencsak nagy hatással volt rám. Egészen más ajtók kezdtek előttem megnyílni, amik által a saját gondolataim is más irányt váltottak. Ezen csoportokból választottam magamnak mentorokat is, akikkel együtt dolgozva, elkezdtem a vállalkozásomat is kibővíteni. Remélem, hogy ezekkel a példáimmal neked is egyfajta segítséget, útmutatást tudok adni abban, hogy hogyan indulhatsz el Te is a saját életed megváltoztatásán.

Sok szeretettel tőlem: a könyv szerzője

Akik már olvasták

Kiss HeriettAutoNŐmia c. könyv szerzője
Tovább olvasom
A könyvet olvasva elmerülhetünk Ágnes csodálatos érzelmi világában, ahol végigkísérhetjük azt a mély, intenzív átalakulást, ami már egész korán elkezdődöt az életében. Ahogyan haladunk fejezetről-fejezetre, kibontakozik a saját története, hogy milyen mértékben volt meghatározó számára, hogy örökbefogadot gyermekként nőtt fel.
Az életútja hűen tükrözi, mennyire fontos, hogy felnőtt korban megérjen bennünk a vágy arra, hogy tudatosan teremtsük az életünket, amihez olykor elengedhetetlen önmagunk mélyebb sebeinek feltárása is. Ágnes minden nehézség ellenére mert alámerülni ezekbe a mélyebb rétegekbe, melyeket szakemberként éveken át kísérhetem végig. Csodálatos volt tanújává válni annak, ahogyan ráébred a képességeire, melyek birtokában egy új élet kezdett el kibontakozni, és ami most is folyamatosan alakul, formálódik.

A rajzolás, festés, mind-mind építőkövei ennek a belső folyamatnak, ami a könyv olvasása során végig jelen van illusztrációk formájában is. Ágnes önmagára találásnak útja példaértékű lehet mindannyiunk számára, amely a könyvben fokozatosan bontakozik ki, ezért nagy szeretettel ajánlom mindenkinek, aki szeretne a saját önismereti folyamatához egy kis inspirációt!

Köszönöm a felkérést a könyv elolvasására, és ennek az ajánlónak a megírására! Igazi ajándék számomra, hogy Ágnes megtisztelt a bizalmával, melynek köszönhetően az önismereti folyamatához mentoraként én is hozzájárulhattam!

Az ‘Érzések Világa’ ékes megkoronázása ennek az átalakulási folyamatnak, s mint ilyen, egy új fejezet kezdete is!
Nagy OrsolyaA Thetahelaing magyarországi bevezetője / Mester instruktor és konzulens / doTERRA wellness tanácsadó
Tovább olvasom
Ági könyvét olvasva azt érzékeltem végig, hogy elindul egy élettörténet és kirajzolódik az, hogyan tud valaki és ezáltal mindenki tartalmasan változni, változtatni. Nekem az tetszik a könyvben, illetve a naplóban a leginkább, hogy életszerű és érzéseket mutat be nekünk, olvasóknak. Sőt, egy érdekes megoldást mutat, amit végig tudunk követni és ezáltal nagyszerű lehetőségeket ad át, készen nyújt át számunkra, úgy ahogy azt bárki megcsinálhatja. Végigvezet bennünket az élettörténetén is és ezáltal az emberi változás olyan képletén, ami sok ember számára értékes utat mutat be.

" Bár nem ismerlek, én bizonyos vagyok abban, hogy egy csoda vagy keresd meg magadban te is ezt a különlegességet" írja le ezt a fontos üzenetet számunkra Ági már az elején..

A művészet kifejezheti az utat, amin Ági jár és amit nekünk is megmutat a művészetének feltárásával, de ezúttal a szavakon át. Tanácsaival foglalja össze azt, amit Te is megteremthetsz, amennyiben egy mentorált utat választasz Magadnak. Olvasd nyitottsággal és fogadj be belőle annyit amenyit csak tudsz. És még annál is többet!.

Jó olvasást!

Rendelési információk

  • Az Érzések világa című könyv pontos megjelenési dátuma: 2023. november 16.
  • A magyarországi szállítást 2023. november 20-án kezdjük. A könyv ára tartalmazza a házhozszállítási költséget is.
  • A rendelést a Plug&Pay felületén tudod leadni, a bankod automatikusan napi középárfolyamon váltja az eurós árat, ezért hagyományos forint számláról is tudsz fizetni.
    A fizetési felület angol nyelvű, ha ha nem beszélsz angolul, íme egy kis segítség: first name – keresztnév, last name – vezetéknév, email adress – email cím, street – utca neve, house no – házszám, zip code – irányítószám, city – város, phone – telefonszám, company – cégnév (ha cégre kéred a számlát, ezesetben add meg az adószámot is). A mezők alatt pipáld be a dobozt – beleegyezem a vásárlásba és az adataim magam adtam meg; válaszd a credit card opciót, majd az Afrekenen gombra nyomva indítsd el a fizetést. A következő felületen add meg a kártyaadataidat: card number – kártyaszám, card holder – tulajdonos neve, expiry date – lejárati dátum, cvv kód – a kártya hátoldalán található háromjegyű kód. A fizetést a Mollie biztosítja.
  • A fizetést követően a megadott email címre érkezik a számlád, a könyvedet pedig néhány napon belül futár szállítja házhoz. 
  • Amennyiben az előrendelési akció során rendelted meg a könyvet, az ebook letölthető formában, PDF formátumban érkezik hozzád a fizetést követően, automatikusan. 
  • További kérdésed van? Írj nekem a urbanagnes1972 [kukac] gmail.com címre és segítek.