Érzések világa – Amin keresztül rátalálsz önmagadra

Ebben a könyvben benne van az összes, 31 év alatt megszerzett szakmai tudásom és tapasztalatom. Ezek mellett még megmutatom neked a saját példáimon keresztül, hogyan tudd önmagad mégjobban megismerni. Miközben felfigyelsz a benned lévő érzésekre, gondolatokra, hiszen ezek alapján fogod meghozni életed legfontosabb döntéseit. Legyen az jó, vagy rossz, viszont azt tudd, hogy bárhogyan is döntesz, az mindig tanulságos lesz számodra. Akár párkapcsolatnál, munkahelynél vagy akár, ha egy másik helyre költözöl. Legyen az országon belül, vagy éppen külföld.

És hogy mire jöttem még rá az ápolói munkám során?
Felismertem és megtapasztaltam, hogy a mentális egészség miért olyan fontos minden ember számára, kivétel nélkül. Mert erre, nemcsak a betegeknek van szükségük a gyógyulásuk közben, hanem azoknak is, akik velük foglalkoznak, jelen esetben neked is, aki ezt a könyvet olvasod. Ehhez hívtam még segítségül a saját készítésű rajzaimat, festményeimet, amiket a könyvben megtalálsz.
Létezik nyomtatott formában és ebook formátumban a könyvem, és azt választod, amelyiket szeretnéd.

Részlet a könyvből:

“ az én életem egészen másképp kezdődött el mint neked. Az édes szüleimtől már tíz hónapos koromban elkerültem, és egy másik családnál nevelkedtem fel. Ebből adódóan, nagyon sokmindent megéltem, átéltem amit nem biztos, hogy az igazi családomnál ugyanaz lett volna. Számomra néha furcsa, vagy éppen kellemes érzésekben is volt részem. Ezek viszont szinte mindenben megváltoztatták az életemet, és utólag beláttam azt is, hogy segítettek abban, hogy másképp kezdjek el gondolkodni nemcsak a saját életemről, hanem másokéról is, akikkel az eddigi életem során találkoztam. Kezdtem arra is odafigyelni még tudatosabban, hogy milyen érzések kötődnek az emberi és csoportos kapcsolatokhoz.

Ez a tanulási, önismereti folyamat pedig az elmúlt tizenkét évben mégjobban kiéleződött, hiszen a sok sikertelen próbálkozásom után, végre megleltem azt a pár módszert, amikben otthonosabban kezdtem érezni magam. Ezeknek köszönhetően már sokkal jobban és kiegyensúlyozotabban éreztem magam, ami azt jelenti, hogy nemcsak belülről kezdtem el megváltozni, hanem külsőleg is. Ami mások számára is láthatóvá vált, hiszen ők is észrevették rajtam….”

“Többek között erről fogok neked mesélni, és még arról is, hogy hogyan kerültem kapcsolatba az utolsó három évben a művészettel, videózással, a Carnegi Principle csoporttal és a spiritualitással. Ezen belül is a ThetaHealing® módszerével, és számomra egyik híres nagy spirituális tanítóval, Neal Donald Walsch-al akinek a szemináriumán is személyesen sikerült résztvennem, tőle tanulhattam, és pár könyvét elolvasva, igencsak nagy hatással volt rám. Egészen más ajtók kezdtek előttem megnyílni, amik által a saját gondolataim is más irányt váltottak. Ezen csoportokból választottam magamnak mentorokat is, akikkel együtt dolgozva, elkezdtem a vállalkozásomat is kibővíteni. Remélem, hogy ezekkel a példáimmal neked is egyfajta segítséget, útmutatást tudok adni abban, hogy hogyan indulhatsz el Te is a saját életed megváltoztatásán….”

Akik már olvasták

Kiss HeriettAutoNŐmia c. könyv szerzője
Tovább olvasom
A könyvet olvasva elmerülhetünk Ágnes csodálatos érzelmi világában, ahol végigkísérhetjük azt a mély, intenzív átalakulást, ami már egész korán elkezdődöt az életében. Ahogyan haladunk fejezetről-fejezetre, kibontakozik a saját története, hogy milyen mértékben volt meghatározó számára, hogy örökbefogadot gyermekként nőtt fel. Az életútja hűen tükrözi, mennyire fontos, hogy felnőtt korban megérjen bennünk a vágy arra, hogy tudatosan teremtsük az életünket, amihez olykor elengedhetetlen önmagunk mélyebb sebeinek feltárása is. Ágnes minden nehézség ellenére mert alámerülni ezekbe a mélyebb rétegekbe, melyeket szakemberként éveken át kísérhetem végig. Csodálatos volt tanújává válni annak, ahogyan ráébred a képességeire, melyek birtokában egy új élet kezdett el kibontakozni, és ami most is folyamatosan alakul, formálódik. ….. Az ‘Érzések Világa’ ékes megkoronázása ennek az átalakulási folyamatnak, s mint ilyen, egy új fejezet kezdete is!
Nagy OrsolyaA Thetahelaing magyarországi bevezetője / Mester instruktor és konzulens / doTERRA wellness tanácsadó
Tovább olvasom
Ági könyvét olvasva azt érzékeltem végig, hogy elindul egy élettörténet és kirajzolódik az, hogyan tud valaki és ezáltal mindenki tartalmasan változni, változtatni. Nekem az tetszik a könyvben, illetve a naplóban a leginkább, hogy életszerű és érzéseket mutat be nekünk, olvasóknak. Sőt, egy érdekes megoldást mutat, amit végig tudunk követni és ezáltal nagyszerű lehetőségeket ad át, készen nyújt át számunkra, úgy ahogy azt bárki megcsinálhatja. Végigvezet bennünket az élettörténetén is és ezáltal az emberi változás olyan képletén, ami sok ember számára értékes utat mutat be.

" Bár nem ismerlek, én bizonyos vagyok abban, hogy egy csoda vagy keresd meg magadban te is ezt a különlegességet" írja le ezt a fontos üzenetet számunkra Ági már az elején..

Dr. Dósa NikolettGlobal business coach
Tovább olvasom
Életének nehéz szakaszában találkoztam Ágival. Éppen kereste önmagát, de mindig mosolygott, mindig segítőkész volt, és mindig kereste a kapcsolódást másokkal. Könyvének segítségével egy varázslatos utazáson vehetünk részt, amiben Ági bevezet minket élete megéléseibe. Őszinteségétől egyedi, magával ragadó és elgondolkodtató. Művészetének kialakulása egybefonódik életérzésével. Sajátos nézőpontból láttatja velünk rajzainak kialakulását, mondanivalóját. Ezen keresztül megfontolandó, szívből jövő tanácsokkal lát el minket.
Csordás Juditegy lélek-barátnő
Tovább olvasom
Hogy miért olvasd el ezt a könyvet? Például, ha zűrben van az életed. Meglepően őszinte története sok tanulsággal és segítséggel szolgálhat számodra. Alternatív megoldásokkal áll elő, magasabb szintről tekint a probléma megoldásra, távsegítséget nyújtva a hasonló problémákat megélt embereknek. Ha rendben van az életed, akkor meg azért, hogy el tudd kerülni a későbbi csapdákat.... Vagy csak egyszerűen azért, mert a megoldást kereső és találó ember története mindig érdekes!
Ha elolvasod a könyvet, akkor a következő dolgok történhetnek meg veled is.
  • Elsősorban nagyon sok felismerésben lehet részed, ami által jobban odafigyelhetsz önmagadra és a saját érzéseidre és így sokkal jobb döntéseket fogsz hozni akár a magánéletedben, vagy pedig a munkád során.
  • miközben megismered magad, azáltal a körülötted lévő embereknek sokkal többet fogsz tudni segíteni már mentálisan is, hiszen magadból kiindulva ráfogsz érezni, hogy a másiknak is mi lenne a legjobb, amiért persze neked nagyon hálásak lesznek.

Ezekből jöjjön még pár példa, gondololat:

  • Hogyan alakulhatott volna az életem, hogy ha a vérszerinti családommal maradok együtt,
  • Lehet jobb lett volna, mivel általuk megtapasztalom, hogy milyen is, amikor egy igazi családban a testvéreimmel együtt nőhetek fel,
  • Ha nem köteleződtem volna el egész fiatalon a korai családalapítás mellett, akkor most nem vágynék arra, hogy megismerjem jobban a világot, hogy legyenek hobbiaim, hogy a saját barátaimmal közösen menjek szórakozni, amit fiatalon nem tettem meg, mert már férjem volt és gyerekeim, miközben arra gondoltam, ugyan mit szólnának, ha most elmennék, hiszen régebben ez nem volt divat férj nélkül másokkal elmenni szórakozni….
  • Mert amikor egy nőnek már gyerekei vannak, akkor sokkal nehezebb új dolgokra időt szakítani, elmenni egy tanfolyamra, ami persze pénzbe is kerül, amit úgy érezhetsz, hogy a családodtól vonsz el, ilyenkor jöhet az önsanyargatás érzése is, és inkább lemondasz róla, mindhogy megtedd …

A többi gondolatot olvasás közben fogod felismerni önmagadban, miközben ráláthatsz még arra is, hogy fiatalon még mennyi mindent csinálhattál volna másképpen, mielőtt akár huszonévesen ( a mostani életkorodhoz képest, 20 vagy 30 évvel ezelőtt) családot alapítasz.

Természetesen mindig vannak kívételek, ezt nem tagadom, a gyerekeimre is nagyon büszke vagyok, és arra, hogy nagyon fiatalon is, de az anyukájuk lehettem. Ettől függetlenül, most 51 évesen, egész másképp látom most azt a régi énemet, aki akkor voltam, és ennek tudatában egész másképp kezdtem volna az akkori életemet.

Viszont lányok, ebből a helyzetből szép felállni, amit eddig megteremtettünk magunknak, mert biztos vagyok abban, hogy ti is képesek lesztek erre, és azt is gondolom, hogy benned is megvan az az erő, ami ehhez szükséges. Ne feledjétek, együtt mindig többre vagyunk képesek, mint egyedül!